Precizaţi ce imbunătăţiri se pot aduce olimpiadei de religie creştin-ortodoxă.

Tabarcea Luciana
11/2/2009 01:03:29 am

Buna seara! Ma numesc Tabarcea Luciana si sunt profesor debutant de religie la Scoala cu clasele I-VIII Heci, comuna Lespezi, Iasi. Vreau sa va rog, daca se poate sa ma lamuriti cu olimpiada de religie. Care e materia care trebuie pregatita?Am vazut ca pentru clasa a VIII-a materia e de pe ambele semestre, de la lectia Dumnezeu Mantuitorul pana la Sfanta Liturghie. Insa eu aceasta materie am facut-o in semestrul I. Pana la urma, trebuie pregatita si materia de pe semestrul II?
Daca olimpiada pe scoala nu a fost pana acum, e tarziu daca va fi saptamana viitoare?Care sunt conditiile de participare la cea judeteana? Trebuie sa-i inscriu undeva pe elevi?
Ma scuzati de deranj si va multumesc!

Reply
12/2/2009 03:51:54 am

Buna ziua,
Nu e tarziu ca olimpiada sa fie saptamana viitoare.
In ce priveste materia, se considera lectiile mentionate in ordinul publicat pe site, in ordinea din programa scolara, indiferent in ce semestru au fost predate (de preferat sa fie predate pana pe 21 martie cand are loc etapa judeteana).
Se va afisa pe site-ul acesta locul desfasurarii etapei judetene si modalitatea de inscriere a elevilor. Deocamdata eu nu le cunosc.
Mult succes!
Doamne ajuta!

Reply
Robert Rosioru, profesor de religie Buzau
22/3/2010 08:34:19 am

Va rog frumos, daca se poate si aveti disponibile, m-ar interesa sa intru in posesia subiectelor care s-au dat la olimpiada nationala in anul scolar 2008-2009.

Multumesc anticipat, Doamne ajuta !

Reply
valentina
8/10/2010 02:22:03 am

Buna ziua,in primul rand vreau sa va multumesc pt ca ati postat deja programul dupa care se va tine olimpiada in 2011,si in al doilea rand as vrea sa va rog foarte mult sa ne spuneti si unde va avea loc faza nationala .multumesc anticipat

Reply
12/10/2010 02:36:16 am

Pentru moment nu se cunoaste locatia etapei nationale.

Reply
Laura Hrostea
18/2/2011 01:47:20 am

Buna zi!
Sunt in clasa a XIa si as dori sa particip la olimpiada de religie in schimb m-am inscris si la olimpiada de geografie care este in aceeasi zi cu cea de religie. Acest lucru nu mi se pare normal pentru ca exista si alti elevi care ar dori sa participe la mai multe olimpiade dar nu au sansa pentru ca sunt organizate in acelasi timp.
Va multumesc!

Reply
21/2/2011 04:23:56 am

Datele etapelor judeteane si nationale pentru toate disciplinele sunt stabilite de catre minister.

Iti dorim succes si note mari!

Reply
dana
14/3/2012 04:18:47 am

la clasa a 9 a au fost rezultate foarte stranse , nici unn punctaj aproape de maxim,si comparativ cu alte olimpiade, aici s-au acordat f putine premii. de ce? poate ar trebui sa luati in calcul ca si printr-o mentiune ii puteti incuraja pe cei care au participat sa mai participe si la anul. sincer, baiatul meu ,cu toate ca a obtinut un loc 10 a fost foarte dezamagit ca nu a luat un premiu si nu stiu daca la anul va mai avea curaj sa incerce.
multumesc

Reply

Your comment will be posted after it is approved.


Leave a Reply.


Favu Gabriela http://favugabriela.weebly.com